на 14.12.2017

Сегодня среда, 13.12.2017, ньюсмейкеров: 37955, сайтов: 360, публикаций: 2217237
Новости. Опубликовано 14.06.2012 20:04 МСК.  Просмотров всего: 838; сегодня: 3.

Фінансування 0% відтепер для комерційних автомобілів!

Шановні пані та панове!

На початку літа маємо нову надзвичайно яскраву пропозицію – Імпортер та Porsche Finance Group розпочинає акцію 0% на комерційні автомобілі. Це Ваш шанс зробити літо рекордним по кількості продажів автомобілів з фінансуванням!

Нагадуємо, що фінансування від 0% пропонується клієнтам, які прагнуть придбати авто у фінансовий лізинг та кредит, при сплаті авансового платежу у розмірі від 50% від вартості автомобіля та при підписанні договору на 12 місяців. У випадку підписання договору на більший термін та іншому розмірі авансового платежу річна відсоткова ставка змінюється так, як це показано в таблиці нижче:

Авансовий платіж Термін дії договору

1 рік 2 роки 3 роки 4 роки 5 років

40% 2,00 % 6,00% 7,00% 8,00% 8,50%

50% 0,01% 5,00% 6,50% 7,50% 8,00%

60% 0,01% 4,00% 6,00% 7,00% 7,50%

70% 0,01% 2,00% 4,50% 6,00% 7,00%

*плаваюча відсоткова ставка в доларах США

при виборі даних варіантів фінансування клієнт звільняється від сплати адміністративної комісії

За автомобілі, які Ви продасте з такими умовами, Вам не потрібно виплачувати нам підтримку.

Спеціальне фінансування від 0% річних діє на Transporter Kombi, Transporter Kasten, Crafter, Caddy Maxi Kasten, що будуть передані клієнту з 11.06.2012 до 31.08.2012 включно. До списку акційних авто не входять Multivan та Amarok.

Поряд з акційним фінансуванням для купівлі автомобіля своєї мрії Ваші клієнти можуть використовувати наші стандартні умови фінансування в кредит та лізинг. Пам’ятайте, що Фінансова Група Порше пропонує чудові умови для фінансування: надзвичайно вигідні ставки – від 9,9%, авансовий внесок від 15% та незмінно швидке прийняття рішення про надання фінансування. Клієнт, як завжди, отримує всі послуги з одних рук!

Використовуйте акцію у своїх рекламних кампаніях – це чудовий шанс привабити ще більшу кількість клієнтів у салони. Такі умови для фінансування автомобілів – це величезна перевага на ринку, яку Ви можете вміло використати та стати найуспішнішими!

Ньюсмейкер: Атлант-М Днепровская набережная — 73 публикации
Сайт: www.atlant-m.ua
Тематические сайты: Транспорт
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: Содружество независимых государств (бывш.)