на 14.12.2017

Сегодня среда, 13.12.2017, ньюсмейкеров: 37957, сайтов: 360, публикаций: 2217358
Новости. Опубликовано 27.06.2012 19:25 МСК.  Просмотров всего: 1078; сегодня: 2.

Ксенія Симонова наблизила мрії футбольних фанів до фіналу! Дивись відео!

Ксенія Симонова наблизила мрії футбольних фанів до фіналу!  Дивись відео!

У мережі з’явилося відео за участю зірки шоу «Україна має талант» Ксенії Симонової та футбольних фанатів! Ідею вірусного ролика запропонувало та реалізувало агентство ASTI Ukraine в рамках рекламної кампанії PUMA «Ловець мрії».

Вражає неймовірна енергетика ролика, що йде від футбольних фанів, зачарованих майстерністю Ксенії Симонової. Майстер пісочної анімації Ксенія Симонова одним помахом руки зібрала на Софійській площі футбольних фанів, пробудивши в них інстинкт ловця. Під час шоу вболівальники змогли побачити мрії світових зірок футболу, зокрема, Томаша Росицького та Сеска Фабреґаса. Саундтрек для ролика створено гуртом «В.О.Д.А», також фіналістом шоу «Україна має талант».

Артур Одесюк, директор із маркетингу PUMA Ukraine:

«Вірусний рекламний ролик суттєво розширює комунікаційний мікс іміджевої кампанії PUMA «Ловець мрії». У першу чергу, це відео має зачепити креативну молодіжну аудиторію. Ксенії Симоновій вдалося залучила фанів до гри, даючи їм можливість знову відчути переможні моменти чемпіонату».

Олександр Штепан, генеральний директор рекламного агентства ASTI Ukraine:

«Усіма нами керує інстинкт ловця, і PUMA це креативно доводить. Кожній людині треба мати мрію і намагатися її спіймати. Адже ніколи не знаєш, коли мрія наблизится до тебе або впаде тобі прямо на голову.

Глобальна рекламна кампанія PUMA «Ловець мрії» з Ксенією Симоновою об'єднала мрії світових зірок футболу і заручилася підтримкою мільйонної аудиторії футбольних фанів.

Уся команда ASTI Ukraine з радістю працювала над створенням вірусного рекламного ролика за участю Ксенії Симонової та футбольних фанів. Енергетичний мікс із гри, магії та інстинктів став результатом плідної співпраці ASTI Ukraine з компанією PUMA».

Ньюсмейкер: PUMA Ukraine
Сайт: www.puma.com

PR-агентство: Asti Ukraine
Asti Ukraine
Сайт: www.asti.kiev.ua
E-Mail: pr@asti.kiev.ua

Ксенія Симонова наблизила мрії футбольних фанів до фіналу!  Дивись відео!

Тематические сайты: Вся Россия, Производители товаров и услуг
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: Содружество независимых государств (бывш.)
Молдавия, Азербайджан и Узбекистан отказались подписать соглашение о сотрудничестве стран СНГ Представители ОНФ в Карелии передали главе республики общественные предложения Сотрудники Орелэнерго знакомят старшеклассников с профессией энергетика Самарские активисты ОНФ поддержали родителей по реабилитации детей с синдромом аутизма В Совфеде ответили на возможный запрет гимна России на Олимпиаде Активисты ОНФ в Карелии открыли в петрозаводской школе бесплатный фотокружок ОНФ в Тверской области выявил нарушение антимонопольного законодательства при поставке ФАПов Всё об оценочных компаниях Волгоградские активисты ОНФ провели для студентов акцию «Моя Конституция» Руководители технического блока Орелэнерго обсудили с главными инженерами РЭС итоги уходящего года