на 12.12.2017

Сегодня понедельник, 11.12.2017, ньюсмейкеров: 37939, сайтов: 360, публикаций: 2214286
Новости. Опубликовано 13.11.2012 08:38 МСК.  Просмотров всего: 691; сегодня: 1.

До Стамбулу зі «Студіо Модерна» та Клубом 5 Зірок!

Компанія «Студіо Модерна» оголошує про початок нової туристичної акції для своїх VIP-клієнтів - подорож до Стамбула на 7 ночей всього від 333 у.о.! У вартість мандрівки вже включені переліт, трансфер, сніданки і проживання в 4 і 5* готелях.

Ми надаємо унікальну можливість для учасників Клубу 5 Зірок відвідати Стамбул і побачити скарби Турецької Рів'єри, заощадивши при цьому до 70% вартості туру.

В ході перебування в Туреччині учасники поїздки отримають незрівняне задоволення, відвідавши пам'ятки Стамбулу, здійснивши прогулянку на катері по Босфору до легендарної Трої, побувавши на руїнах міста Пергам, а також на одному з найграндіозніших майданчиків археологічних досліджень в світі в місті Ефес.

Крім цього в план екскурсії входить відвідування долини Меандерталь в Памуккале, екскурсія по античному Ієраполісу і звичайно ж візит в Анталію, де можна буде присвятити вільний час шопінгу.

Поспішайте скористатися унікальною пропозицією від «Студіо Модерна» та Клубу 5 Зірок, адже кількість місць обмежена!

Детальніше дізнатися про умови акції кожен бажаючий може дізнатися, звернувшись в колл-центр Компанії по телефону.

Для довідки:

«Студіо Модерна» - компанія багатоканальної електронної комерції в Центральній і Східній Європі, з вертикально-інтегрованою мережею, що охоплює більше 400 споживачів в 21 країні. Досвід роботи компанії налічує 20 років в Європі і більше 8 років в Україні.

«Студіо Модерна» відома своїми торговими марками, такими як «TOP SHOP», «Dormeo», «Delimano», «Kosmodisk», «Walkmaxx», «Ivyss».

З 2009 року компанія є володарем Сертифікату «Знак якості» від Міжнародної програми захисту прав споживачів за високий рівень якості товарів та обслуговування клієнтів.

А в 2011 році компанія стала володарем нагороди та сертифіката «Лідер галузі»

Ньюсмейкер: Студио Модерна — 34 публикации
Сайт: www.studio-moderna.com
Тематические сайты: Деловые предложения
Сайты стран: Турция, Украина
Сайты регионов мира: Ближний Восток, Европа Восточная
Сайты объединений стран: Содружество независимых государств (бывш.)
Активисты ОНФ на Ямале обеспокоены проблемой экологической безопасности в нефтегазовых регионах Александр Морозов назначен генеральным директором S.A. Ricci Мышь RAPOO 3360 MiniGrey - отличное решение для каждого ценителя качества Продлеваем вкус Нового года В Краевой клинической больнице Барнаула прошли уникальные операции по лечению аневризмы аорты «Молодежка ОНФ» в Мордовии представила проект «Медиаобразование – контент безопасного будущего» ОНФ в Кемеровской области выступил за отмену торгов по продаже земельных участков в деревне Осиновка Всё начинается с наброска ID Expert  приглашает на семинар «Внедрение RFID-систем: что необходимо знать, начиная проект» АлтГУ подписал меморандумы о сотрудничестве с научно-образовательными организациями Азербайджана