на 12.12.2017

Новости. Опубликовано 27.12.2012 08:47 МСК.  Просмотров всего: 1465; сегодня: 1.

Подія року! 375 000,00 гривень від «ПОШТОРГ ЮЕЙ»!

Увага!

27 грудня 2012 року відбудеться грандіозна подія – Фінал акції року від ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ». Нагадаємо, що Призовий фонд компанії в цьому році складає 700 000,00 гривень. Численні цінні призи вже знайшли своїх власників у різних куточках України. Одному з учасників акцій навіть пощастило двічі стати переможцем! Не пропустіть і ви свій шанс стати власником цінних і грошових призів на суму 375 000,00 гривень напередодні Нового року!

Рівно за 5 днів до Нового року всі призи знайдуть своїх власників, а це означає, що любимчики долі отримають такі призи: Головний приз – 1-й Великий приз – позашляховик HYUNDAI ix 35 вартістю 250 000,00 гривень, 2-й Великий приз – автомобіль ВАЗ 2107 вартістю 55 000,00 гривень, 3-й Великий приз – 50 000,00 гривень, 4-й Спеціальний приз – 5 000,00 гривень та додаткові грошові призи на загальну суму 15 000,00 гривень.

Сьогодні у кожного з вас ще є унікальна можливість стати фаворитом її величності Фортуни – стати щасливим власником усіх перерахованих призів! Швидше дізнайтесь, як взяти участь в акції за телефонами: 0 800 30-15-25 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів), (044) 499-77-10 (згідно з тарифами ПАТ «Укртелеком») або надішліть лист на адресу: ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ », а/с № 123, м. Київ, 04300.

А 29 грудня 2012 року дивіться на Першому Національному об 11:30 ексклюзивну програму «Виграшна посилка», у якій буде транслюватися церемонія визначення переможців Фіналу акції лояльності ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ». Можливо серед імен переможців буде і Ваше ім’я!

Бажаємо перемоги і з наступаючими святами!

Довідка:

ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» – вітчизняна компанія, яка займається торгівлею товарами народного вжитку через каталоги. Широкий асортимент продукції представлений популярними категоріями: товари для здоров’я та краси, товари для дому і відпочинку, косметика, парфумерія, а також книги.

Ньюсмейкер: Пошторг Украина — 36 публикаций
Сайт: poshtorg.com.ua
Тематические сайты: Деловые предложения, Торговля, дистрибуция, продажи
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: Содружество независимых государств (бывш.)