Новости. Опубликовано 10.01.2013 09:10 МСК.  Просмотров всего: 1163; сегодня: 1.

Вітаємо переможців Фіналу акції 2012 року ТОВ «Пошторг ЮЕЙ»!

Як і було заплановано, 27 грудня відбувся Фінал акції 2012 року в рамках програми лояльності ТОВ «Пошторг ЮЕЙ».

Враховуючи важливість події та бажання багатьох клієнтів безпосередньо бути присутніми на Фіналі акції, компанія «Пошторг ЮЕЙ» провела цю урочисту церемонію в телестудії Першого Національного каналу. Стежити за перебігом визначення переможців та переконатись у прозорості й чесності мали нагоду як існуючі клієнти, так і велика кількість телеглядачів ексклюзивної програми «Виграшна посилка».

Отже, підсумком Фіналу акції 2012 року від ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» стало оголошення імен переможців на всю країну.

Щасливим власником Головного призу – 1-го Великого призу – позашляховика HYUNDAI ix 35 вартістю 250 000,00 гривень став Ігнатенко В. С. із Дніпропетровської області.

2-й Великий приз – автомобіль ВАЗ 2107 вартістю 55 000,00 гривень отримала Разумова Т. О. з АР Крим.

Доля посміхнулась Смородській О. С. з Харківщини, яка отримала

3-й Великий приз – Грошовий приз 50 000,00 гривень.

4-й Спеціальний приз – Грошовий приз 5 000,00 гривень на власний розсуд витратить Кулініч О. Ф. із Запорізької області.

Необхідно додати, що переможців було більше ніж заплановано, адже напередодні новорічних свят компанія збільшила кількість призів на три додаткових призи загальною сумою 15 000,00 гривень. Яцентюк М. Д. та Костенко І. С. отримали Грошові призи по 5000,00 гривень кожний, а Цінний приз – путівку до санаторію «Поляна», вартістю 5000,00 грн. –отримав Косариков В.Є.

Незалежний нотаріус Бондаренко Г. А. засвідчила чесність проведення Фіналу акції та надала високу експертну оцінку щодо дотримання правил та вимог організації й проведення акцій ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» протягом всього 2012 року.

Також гарне враження залишилось у почесної гості – народної артистки України Ніни Матвієнко, яку було запрошено на Фінал акції 2012 року. Скориставшись нагодою, співачка привітала переможців, клієнтів та гостей студії різдвяною колядкою.

Гарною новиною наприкінці церемонії оголошення переможців Фіналу акції стало повідомлення про збільшення призового фонду ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» на 2013 рік. Тепер він складає аж 730 000,00 гривень! Це означає, що власників Грошових і Цінних призів у 2013 році буде більше. До того ж, кількість Головних призів збільшено вдвічі!

Довідка:

Основною діяльністю ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» є роздрібний продаж товарів широкого масового вжитку поштовим замовленням за системою посилкової торгівлі. Замовити безкоштовний каталог ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ» можна за номерами телефонів 0 800 30 15 25 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) або (044) 499 77 10 (згідно з тарифами ПАТ «Укртелеком») та за адресою: ТОВ «Пошторг ЮЕЙ», а/с № 123, м. Київ, 04300, написавши ласта с проханням у довільній формі.

Ньюсмейкер: Пошторг Украина — 36 публикаций
Сайт: poshtorg.com.ua