на 12.12.2017

Новости. Опубликовано 10.01.2013 09:40 МСК.  Просмотров всего: 715; сегодня: 1.

Спальня твоєї мрії від Студіо Модерна

Мабуть найважливішої кімнатою у сімейному домі завжди була спальня. В цій частині вашого дому зберігається ваша любов та тепло, ваші сни та ваші мрії, ваші почуття та щасливі моменти життя. Розуміючи всю важливість комфортного відпочинку та здорового сну, спеціально для вас Студіо Модерна вирішила повторити літню акцію «Спальня твоєї мрії» від ТМ Дормео, переможцем якої стала Наталія Тараненко з міста Ялта.

Кожен хто придбає один з матраців Алое Вера, Карбон, Ай Меморі Сільвер або Меморі 2+12 від ТМ Дормео, в період з 7.01.2013 по 28.02.2013, приймає участь у розіграші спальні Вашої мрії від компанії Студіо Модерна та ТМ Дормео.

Ліжко з ламелями, шухляда під ліжко, тумби, комод та пересувний столик, а також подушки і ковдру. Все це ви отримуєте в подарунок від ТМ Дормео.

Також, Студіо Модерна попіклувалася про те, щоб кожен учасник нашої акції отримав гарантований подарунок! Придбавши один з акціонних матраців, ви гарантовано отримуєте в подарунок ковдру Сієна.

Варто звернути увагу на те, що в першому турі акції «Спальня твоєї мрії» гарантованого подарунку не було. Це демонструє відданість компанії нашим клієнтам та прагнення для покращення нашого обслуговування.

Ідіть на зустріч своїй мрії та комфортному життю. Приєднуйтесь до величезної сім’ї Студіо Модерна! Більш детальні умови акції ви можете знайти на офіційному сайті ТМ Дормео, або ви можете звернутися за телефоном гарячої лінії +380 44 492 81 05.

Ньюсмейкер: Студио Модерна — 34 публикации
Сайт: www.studio-moderna.com
Тематические сайты: Торговля, дистрибуция, продажи
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: Содружество независимых государств (бывш.)