Новости. Опубликовано 01.02.2013 12:54 МСК.  Просмотров всего: 856; сегодня: 1.

Компанії «Студіо Модерна» була присуджена нагорода «Імпортер року 2012»

Компанія «Студіо Модерна» отримала нагороду «Імпортер року 2012» від Національного бізнес-рейтингу (НБР), як кращій імпортер матраців та товарів для сну. Компанія визнана переможцем в номінаціях «Максимальний обсяг імпорту», «Кількість номенклатури імпорту» та «Географія».

НБР - це комплексна рейтингова програма, що визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики. Ця програма слідує одному з основних загальнодержавних курсів, метою якого є визначення та вшанування підприємств, які формують основу національної економіки та допомагають створенню сімейного добробуту та соціального захисту громадян України.

Постійний розвиток та покращення показників якості продукції та надання послуг, це все можна віднести до «Студіо Модерна».

Минулого року компанія «Студіо Модерна» від НБР отримала медаль «Лідер галузі 2011» та Національний сертифікату якій підтверджує, що компанія «Студіо Модерна» в результаті ранжирування понад 300 000 підприємств України за офіційними даними Державної статистики зайняла перше місце за сумарним балом за критеріями: «Обсяг реалізованої продукції», «Чистий прибуток», «Продуктивність праці», «Заробітна плата» в галузі роздрібної торгівлі, яку здійснюють компанії дистанційних продажів.

Ньюсмейкер: Студио Модерна — 34 публикации
Сайт: www.studio-moderna.com
Тематические сайты: Мероприятия, Производители товаров и услуг
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: СНГ - Содружество независимых государств (бывш.)