Сегодня понедельник, 18.12.2017, ньюсмейкеров: 37984, сайтов: 360, публикаций: 2220886
Новости. Опубликовано 16.04.2013 12:30 МСК.  Просмотров всего: 593; сегодня: 1.

«Елакс» презентує новинки на виставці elcomUkraine 2013

Компанія ПрАТ «Елакс» — одне з провідних підприємств в Україні та СНД у галузі промислової автоматизації та енергопостачання. Серед замовників ПрАТ «Елакс» — підприємства гірничо-металургійного комплексу, промисловості виробництва будівельних матеріалів, харчової і фармацевтичної промисловості. На стенді буде представлена інформація про основні напрями діяльності нашої компанії.

Під час виставки elcomUkraine 2013 у вас буде можливість поспілкуватися із провідними спеціалістами за такими напрямами:

• електропривід;

• автоматизація технологічних процесів у гірничо-металургійному комплексі, промисловості будматеріалів, харчовій галузі;

• електропостачання;

• програмне забезпечення;

• продаж комплектуючих.

У межах напряму «Електропривід» буде можливість ознайомитися з новою лінійкою електроприводів Sinamics фірми Siemens, а також з напрацюваннями у галузі шахтного підйому.

У розділі «Електропостачання» є можливість отримати інформацію про досвід роботи наших спеціалістів із релейним захистом різних виробників (Siemens, ABB, Schneider Electric, Ампер).

У розділі «Програмне забезпечення» представлена система проектування і виконання завдань ACУ TП Sistep Framework — власна розробка «Елакс». Основою цієї системи є те, що будь-яку за складністю АСУ можна розподілити на завдання, своєю чергою, завдання — на етапи виконання, а для кожного етапу прописати певні параметри й послідовність дій. Також представлений досвід роботи наших фахівців із програмним забезпеченням фірми Siemens для проектів автоматизації (PCS7, Сemat, WinCC v.7, Step7 v.5.4 sp5). У напрямі «Продаж комплектуючих» на стенді будуть представлені оновлені каталоги підприємств-партнерів ПрАТ «Елакс».

Ньюсмейкер: Евроиндекс — 191 публикация
Сайт: www.euroindex.ua
E-mail: kucher@eindex.kiev.ua
Тематические сайты: Мероприятия, Торговля, дистрибуция, продажи
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: СНГ - Содружество независимых государств (бывш.)