на 12.12.2017

Сегодня понедельник, 11.12.2017, ньюсмейкеров: 37939, сайтов: 360, публикаций: 2214339
Новости. Опубликовано 08.05.2013 13:12 МСК.  Просмотров всего: 894; сегодня: 2.

Квітнева акція програми лояльності від ТОВ «Пошторг ЮЕЙ»

Як і було заплановано, 30 квітня 2013 року рівно о 12-й годині, затишний конференц-зал готелю «Космополіт» зібрав клієнтів ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» для проведення чергової Акції у рамках програми лояльності.

ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» дотримується принципів відкритості щодо своєї діяльності, тому традиційно запрошує на акції незалежного нотаріуса та своїх клієнтів, які не лише беруть участь в акції, а й входять до складу комісії, стежать за перебігом процесу визначення переможців і засвідчують дотримання усіх правил проведення заходу.

Отже, переможцями квітня 2013 року стали Руденький Олексій Єфимович з Тернопільської області та Шикало Надія Василівна з Київської області.

Руденький Олексій Єфимович став власником 3-го Спеціального призу – набору швейцарських годинників «Ідеальна пара» вартістю 5 000,00 гривень, а Шикало Надія Василівна отримала 2-й Великий приз – грошову суму в 30 000,00 гривень.

Зважаючи на зацікавленість клієнтів компанії щодо перемоги, як результату участі в Акціях програми лояльності, акцентуємо увагу на тому, що наші переможці Руденький Олексій Єфимович та Шикало Надія Василівна є постійними клієнтами ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» з 2011 року та мають високий клієнтський статус завдяки своїй активній позиції споживача.

Купуючи товари через каталоги ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» усі клієнти мають безперечну перевагу - широкій вибір якісних товарів народного споживання та рівні шанси на перемогу в Акціях програми лояльності.

Тож, щиро вітаємо з перемогою та дякуємо за співпрацю!

Довідка:

Основною діяльністю ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» є роздрібний продаж товарів широкого масового вжитку поштовим замовленням за системою посилкової торгівлі. Замовити безкоштовний каталог ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ» можна за номерами телефонів 0 800 30 15 25 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) або (044) 499 77 10 (згідно з тарифами ПАТ «Укртелеком») та за адресою: ТОВ «Пошторг ЮЕЙ», а/с № 123, м. Київ, 04300, написавши ласта с проханням у довільній формі.

Дізнайтесь про діяльність ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» з офіційного сайту.

Ньюсмейкер: Пошторг Украина — 36 публикаций
Сайт: poshtorg.com.ua
Тематические сайты: Мероприятия, Торговля, дистрибуция, продажи
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: Содружество независимых государств (бывш.)
На Урале рынок грузоперевозок консолидируется вокруг крупных игроков Активисты ОНФ организовали празднование Дня матери в одной из школ Тюмени В Нижнем Новгороде прошел рейд по выявлению контрафакта Business-Inform Review №17 – новости в мире устройств офисной печати и расходных материалов Подтверждение компетенции лаборатории Поздравление АО «НПП «Старт» имени А.И. Яскина» с днем предприятия Активисты ОНФ на Ямале обеспокоены проблемой экологической безопасности в нефтегазовых регионах Александр Морозов назначен генеральным директором S.A. Ricci Мышь RAPOO 3360 MiniGrey - отличное решение для каждого ценителя качества Продлеваем вкус Нового года