на 12.12.2017

Сегодня понедельник, 11.12.2017, ньюсмейкеров: 37939, сайтов: 360, публикаций: 2214345
Новости. Опубликовано 20.05.2013 09:21 МСК.  Просмотров всего: 1394; сегодня: 1.

З живих новорічних ялинок облаштували парк у міській дитячій лікарні

27 квітня 2013 року в рамках проекту “Збережи життя ялинці – подаруй дітям парк”, ініційованого ТЦ “Promenada Center”, відбувся святковий захід, на якому спільними зусиллями гостей та учасників проекту було висаджено більше 40 ялинок, а також декоративні дерева та кустарники.

Основна кількість насаджень та сам проект парку – подарунок ТЦ “Promenada Center” Київській дитячій клінічній лікарні №7. Частина дерев – новорічні ялинки, які були куплені киянами напередодні Нового Року та після свят подаровані для облаштування парку для дітей.

У заході прийняли участь представники Міністерства екології та природних ресурсів України, студенти та викладачі Національного університету біоресурсів та природокористування України, керівництво ТЦ “Promenada Center”, зіркові особистості та представники ЗМІ. Проект підтримали такі українські знаменитості: актор Валерій Чигляєв, телеведучий та актор Антон Середа, олімпійська чемпіонка Яна Шемякіна, сім’я композитора Володимира Бистрякова та співачка Наталія Гордієнко, які зробили свій внесок в висадку дитячого парку. Основними гостями заходу стали сім’ї, які напередодні новорічних свят купували живі ялинки в горщиках та подарували їх для облаштування парку.

Мета проекту “Збережи життя ялинці – подаруй дітям парк”, ініційованого ТЦ “Promenada Center”, – привернути увагу громадськості до проблеми щорічного масового вирубування хвойних насаджень, зокрема новорічних ялинок.

Проект покликаний виховати у людей почуття поваги до лісу, відповідальності за природні ресурси, запропонувати альтернативний вихід для тих, хто бажає мати живу ялинку на Новий Рік. В рамках проекту ТЦ “Promenada Center” реалізує ще одну важливу соціальну активність, а саме – сприяє озелененню міста Києва.

Щорічно в Україні знищується понад 500 гектарів хвойних насаджень, при цьому вік дерев, що вирубуються, не перевищує 4-5 років. Статистичні дані свідчать про те, що у грудні 2012 року лісогосподарські підприємства Державного агентства лісових ресурсів України реалізували майже мільйон новорічних ялинок і сосен.

Ігор Борисович Іваненко, заступник департаменту заповідної справи Міністерства екології та природних ресурсів Україні: «Проект підтриманий Міністерством екології та природних ресурсів України, оскільки такі ініціативи соціально-відповідального бізнесу здатні змінити відношення людей до проблеми навколишнього середовища та закликати до дій. Ми усі разом висадили парк для дітей, що говорить про те, що люди готові змінити ситуацію власними діями. Адже лише спільними зусиллями можна зберегти зелене майбутнє для наших дітей».

Юлія Іванець, керівник відділу маркетингу та реклами ТЦ “Promenada Center”: “В цьому році ми вперше реалізували нашу ініціативу, і отримали підтримку з боку соціально-активних людей, які приєдналися до нас сьогодні. Ми вдячні всім тим сім’ям, які відгукнулися на нашу ініціативу, приєдналися до проекту перед Новим Роком та разом з нами чекали на весну, аби скоріше висадити ялинки в парку для дітей.

На цьому наш проект не завершується, і наступної зими ми плануємо залучити до нього ще більше небайдужих людей. Наша мета, щоб цей проект став частиною сімейних традицій, в рамках яких кожен киянин міг би щороку не тільки рятувати від вирубки одну ялинку, а й сприяти озелененню нашого міста».

Ньюсмейкер: ТЦ Променада Центр
Сайт: www.promenada.com.ua

З живих новорічних ялинок облаштували парк у міській дитячій лікарні

Тематические сайты: Экология и природопользование, Электронная коммерция
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: Содружество независимых государств (бывш.)
На Урале рынок грузоперевозок консолидируется вокруг крупных игроков Активисты ОНФ организовали празднование Дня матери в одной из школ Тюмени В Нижнем Новгороде прошел рейд по выявлению контрафакта Business-Inform Review №17 – новости в мире устройств офисной печати и расходных материалов Подтверждение компетенции лаборатории Поздравление АО «НПП «Старт» имени А.И. Яскина» с днем предприятия Активисты ОНФ на Ямале обеспокоены проблемой экологической безопасности в нефтегазовых регионах Александр Морозов назначен генеральным директором S.A. Ricci Мышь RAPOO 3360 MiniGrey - отличное решение для каждого ценителя качества Продлеваем вкус Нового года