на 12.12.2017

Новости. Опубликовано 20.05.2013 18:58 МСК.  Просмотров всего: 745; сегодня: 1.

В рамках проекту «Збережемо клімат разом» відбудеться дискусія про перспективи енергозбереження

З 15 по 17 травня відбулося ряд робочих зустрічей Першого заступника Голови Державного агентства екологічних інвестицій України І.І. Варги, а також провідних фахівців Держекоінвестагентства з директором японської компанії з питань енергозбереження Сусуму Такахаші.

Під час зустрічей обговорювалися організаційні питання ходу підготовки спільного українсько-японського проекту «Проведення семінарів - тренінгів із запрошенням японських фахівців для технічних консультацій,діагностування місцевого енергозбереження та іншого, що стосується захисту навколишнього природного середовища «Збережемо клімат разом», який планується провести з 12 по 14 червня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

17 травня під час зустрічі представників Держекоінвестагентства, директора японської компанії з питань енергозбереження Сусуму Такахаші, директора Українсько – Японського Центру НТУУ «КПІ» з представниками Державного агентства енергоефективності та енергозбереження України сторони обговорили питання вдосконалення нормативної бази України з питань енергоефективності та енергозбереження, а також шляхи популяризації енергозбереження в Україні.

Сторони зазначили про наміри посилити співпрацю у майбутньому у сфері енергозбереження та захисту навколишнього природного середовища.

Проведення спільного українсько – японського заходу «Збережемо клімат разом», а також участь японських експертів у ньому, дасть змогу активно обмінятися досвідом та науково-технічними напрацюваннями у цій сфері. Захід покликаний стати плідним комунікаційним майданчиком для обговорення майбутнього енергозбереження в Україні.

З докладною інформацією про семінар «Збережемо клімат разом» можна ознайомитись на сайті www.save-climate.org.ua.

Ньюсмейкер: Евроиндекс — 191 публикация
Сайт: www.save-climate.org.ua
Тематические сайты: Экология и природопользование
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: Содружество независимых государств (бывш.)