на 15.12.2017

Новости. Опубликовано 27.06.2013 08:36 МСК.  Просмотров всего: 997; сегодня: 1.

Аптека Доброго Дня – відтепер партнер Клубу 5 Зірок!

Компанія Студіо Модерна робить черговий крок у напрямку покращення сервісу для клієнтів, що є учасниками програми лояльності компанії та оголошує радісну новину – мережа фармамаркетів Аптека Доброго Дня відтепер новий партнер Клубу 5 Зірок.

Національна фармацевтична мережа Аптека Доброго Дня - це зручний формат аптечного сервісу: поєднання традицій класичної аптеки з швидким та високоякісним обслуговуванням маркету. Аптеки мають зону самообслуговування, завдяки якій клієнти мають можливість самостійно обрати підходящий товар для здоров’я, отримавши при цьому кваліфіковану консультацію спеціаліста. Якість роботи мережі Аптека Доброго Дня отримала публічне визнання в 2011 році. Аптека Доброго Дня визнана Абсолютним Фаворитом в номінації "Аптечна мережа 2011 року" за результатами Національного рейтингу споживчих переваг "Фаворити успіху-2011".

Відтепер члени Клубу 5 Зірок на вигідніших умовах обслуговуються в одній з найкращих фармацевтичних мереж України, аптеки якої розташовані в більшості областей нашої держави. Клуб 5 Зірок дбає про своїх членів, тому надає їм можливість придбати медичні товари в мережі Аптека Добро Дня зі знижкою 5% на будь-яку покупку (окрім акційних товарів) при пред'явленні картки члена Клубу.

Ньюсмейкер: Студио Модерна — 34 публикации
Сайт: www.studio-moderna.com