на 14.12.2017

Сегодня среда, 13.12.2017, ньюсмейкеров: 37953, сайтов: 360, публикаций: 2216653
Новости. Опубликовано 11.09.2013 09:54 МСК.  Просмотров всего: 850; сегодня: 2.

Studio Moderna відзначена міжнародною нагородою від Worldcob

Церемонія «The Bizz 2013», яку проводила Міжнародна конфедерація бізнесу Worldcob, стала значущою подією для компанії Studio Moderna.

Урочистий захід було проведено наприкінці березня в InterContinental Paris Le Grand у Парижі, Франція, де Studio Moderna було визнано однією з успішних компаній-лідерів у своїй галузі, в основі роботи якої лежать інновації, знання та системність.

Worldcob – провідна бізнес-організація, що сприяє розвитку бізнесу, визнанню та зростанню провідних компаній і бізнесменів по всьому світу, і налічує близько3-х тисяч асоційованих членів у більш ніж 65-ти країнах світу. У 2005 році перша церемонія нагородження відбулася в місті Х'юстон, штат Техас, де безпосередньо і розташована штаб-квартира Конфедерації. Оцінка кандидатів покладається на Комітет, сформований з професіоналів різних національностей, які є членами Worldcob. Вони розглядають кандидатури за такими критеріями: бізнес-лідерство, системи управління, якість продукції або послуги, творчість бізнесу та інновацій, корпоративна соціальна відповідальність, досягнення та нагороди.

Про компанію:

Studio Moderna одна з найбільших і швидкозростаючих компаній директ-маркетингу в Центральній та Східній Європі. Заснована в 1992 г. в Словенії та на даний момент здійснює свою діяльність більш, ніж в 20 країнах.

Ньюсмейкер: Студио Модерна — 34 публикации
Сайт: www.studio-moderna.com
«АйДи – Технологии управления» вошла в топ-40 крупнейших ИТ-консультантов России В ТЦ «Видное Парк» открылся гипермаркет «Лента» площадью 7,5 тыс. кв. м К проекту ОНФ «Имя героя школе» присоединилась гимназия № 20 г. Саранска Победителем спартакиады среди энергокомпаний Ивановской области стала команда филиала «Ивэнерго» Русфонд стал фондом-партнером благотворительного сервиса Альфа-Банка Победители конкурса «Молодежки ОНФ» из Кузбасса примут участие в «Форуме Действий» Народного фронта Россельхозбанк запустил лучший кредит в 2017 году Замена замков в металлической двери Активисты ОНФ в Москве пресекли нарушения в госзакупке на благоустройство на 2,2 млрд рублей Администрация МР «Перемышльский район» исполнила предупреждение Калужского УФАС России