на 15.12.2017

Сегодня четверг, 14.12.2017, ньюсмейкеров: 37969, сайтов: 360, публикаций: 2218153
Новости. Опубликовано 11.09.2013 10:00 МСК.  Просмотров всего: 889; сегодня: 1.

Система дистанційного автоматичного звітування

ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області повідомляє, що 1 січня 2014 року – останній строк, до якого касові розрахунки в Україні із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій повинні перейти на систему дистанційного автоматичного звітування.

Для приєднання касових апаратів до «електронної стрічки» є два шляхи. Підприємцям необхідно або придбати касові апарати нового покоління, які створюють контрольну стрічку в електронній формі і містять вбудовані модеми, або доопрацювати наявні касові апарати, придбавши необхідні модеми для підключення РРО до мережі Інтернет. У будь-якому випадку, представникам бізнесу необхідно звернутись до сервісних центрів обслуговування РРО.

Сайт: minrd.gov.ua
E-mail: 564dkp@mail.ru
Телефон: (062)2101555
Тематические сайты: Бухучет, налоги, отчетность
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: СНГ - Содружество независимых государств (бывш.)