на 13.12.2017

Новости. Опубликовано 16.09.2013 12:55 МСК.  Просмотров всего: 924; сегодня: 1.

Ексклюзивно продукція ТМ «Формула якості» представлена лише у каталогах «Пошторг UA»

Вибагливе ставлення споживача до якості продукції, країни її походження та вартості – ось головний сучасний критерій вибору товарів для здоров’я та краси.

Саме тому на сторінках каталогів «Пошторг UA» клієнти мають можливість придбати ексклюзивні товари ТМ «Формула якості», які стовідсотково відповідають високим європейським стандартам. Якісна натуральна сировина, сучасні технології, українське виробництво та широкий асортимент продукції завоювали прихильність тисяч споживачів і навіть відомої артистки України Ніни Матвієнко.

«Я також користуюся «Формулою Якості», і сердечко в мене вже краще, і очі добре бачать..» - каже пані Н. Матвієнко.

Не секрет, що на українському ринку чимало продукції різних закордонних виробників. Однак звертаємо Вашу увагу, що їх вартість включає додаткові витрати на доставку та зберігання, рекламу та митні збори. У такому разі виникає питання: якою має бути справжня вартість цих товарів за умови їх належної якості? І чи є сенс підтримувати закордонного виробника, якщо є високоякісна і доступна за ціною продукція вітчизняного виробництва!

Обирати лише Вам! Дбайте про своє здоров’я та добробут!

Довідка:

Основною діяльністю ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» є роздрібний продаж товарів широкого масового вжитку поштовим замовленням за системою посилкової торгівлі. Замовити безкоштовний каталог ТОВ «Пошторг ЮЕЙ» можна за номерами телефонів та за адресою: ТОВ «Пошторг ЮЕЙ», а/с № 123, м. Київ, 04300, написавши ласта с проханням у довільній формі.

Ньюсмейкер: Пошторг Украина — 36 публикаций
Сайт: poshtorg.com.ua
Телефон: 0 (800) 30-15-25, (044) 499-77-10
Тематические сайты: Деловые предложения, Торговля, дистрибуция, продажи
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: Содружество независимых государств (бывш.)