Новости. Опубликовано 26.12.2013 09:10 МСК.  Просмотров всего: 506; сегодня: 2.

Студіо Модерна завітала до дитячого будинку зі святом

23 грудня 2013 року на передодні новорічних свят співробітники компанії «Студіо Модерна» в черговий раз відвідали спеціалізований обласний будинок дитини в м. Боярка Київської області, привезли з собою незабутнє свято «Шоу мильних бульбашок» та речі першої необхідності.

У вирії передноворічних свят співробітники компанії «Студіо Модерна» вирішили подарувати діткам з спеціалізованого будинку дитини, що знаходиться в м. Боярка Київської області, незабутні емоції та новорічний настрій.

Завдяки небайдужості та спільним зусиллям співробітників компанії на зібранні кошти були закуплені товари першої необхідності: памперси, засоби особистої гігієни. А сюрпризом для малечі стало «Шоу мильних бульбашок» в якому вони безпосередньо могли прийняти участь, побувати всередині величезної мильної бульбашки або надіти на себе скафандр з бульбашки.

На сьогоднішній день у будинку перебуває 88 вихованців віком до 7 років, це діти-сироти, що залишились без опіки батьків, діти, батьки яких не мають можливості їх виховувати через стан здоров’я або матеріально-побутові умови, а також діти з вадами фізичного та розумового розвитку.

Всі, хто бажає допомогти дітям і кому не байдужа доля сотень і тисяч дітей-сиріт України, може внести свій внесок до життя наших маленьких співгромадян, що живуть в світі, далекому від елементарних умов існування.

Для довідки:

Міжнародна компанія «Студіо Модерна» - провідна багатоканальна структура електронної комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи, Росії і Туреччини з представництвами в 21 країнах світу.

Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark.

Ньюсмейкер: Студио Модерна — 34 публикации
Сайт: www.studio-moderna.com
Тематические сайты: Социальное общество
Сайты стран: Украина
Сайты регионов мира: Европа Восточная
Сайты объединений стран: СНГ - Содружество независимых государств (бывш.)