на 09.12.2017

Сегодня понедельник, 11.12.2017, ньюсмейкеров: 37938, сайтов: 360, публикаций: 2213545
Новости. Опубликовано 11.02.2014 15:45 МСК.  Просмотров всего: 322; сегодня: 2.

Acex Group presents opening of the First Russian worldwide logistics Alliance

The first Russian international logistics alliance Acex Alliance was established in 2013 and it brings together freight forwarders worldwide operating in Russia, the CIS and Baltic countries.

The first introduction of Acex Alliance to the mass media, Russian and foreign freight forwarders will be held on the 13th of February at the International Conference " Logistics and supply chain management " of XVII Moscow International Logistics Forum ( MMFL 2014 ).

Miroslav Zolotarev, Acex Group board member, will speak to the Forum participants and journalists and will tell about the opportunities of the new Alliance and how the freight forwarders can benefit from cargo consolidation.

Acex Alliance aims and objectives are as follows:

∙ unite small & medium freight forwarders and logistics companies of Russia and the CIS within an alliance providing support to its members around the world;

∙ attract to Russian and the CIS logistics markets a variety of international freight forwarders interested in developing business with Russian partners;

∙ create a platform for annual meetings and communication between Russian and foreign freight forwarders in Russia and the CIS.

∙ provide a service tool that allows its participants to compete with global international transport corporations.

Ньюсмейкер: Acex Group — 120 публикаций
Сайт: www.acexgroup.net
Тематические сайты: Транспорт
Сообщи о коррупционном преступлении в сфере исполнительного производства по «Телефону доверия» Трое вологжанок вошли в число победителей конкурса Молодежки ОНФ «Образ будущего страны» Специалисты Тамбовэнерго выявили порядка тысячи фактов незаконного электропотребления Студенты СПбГАСУ встретились с вице-губернатором Санкт-Петербурга И. Н. Албиным Тюменские активисты ОНФ обсудили изменение ставки налога на имущество физических лиц По итогам проверки ОНФ Зауралье вошло в число лидеров по работе властей с топ-10 «убитых» дорог Будущим предпринимателям рассказали о юридическом сопровождении бизнеса Коррупция – преодолима! Мобильная группа инспекционного контроля Смоленскэнерго ведет борьбу с хищениями электроэнергии Страховые взносы ИП больше не зависят от МРОТ